Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 9., vasárnap

A nagy főzés

A kis gyöngyfűző csapatunk először fennállása óta főző versenyre nevezett. A nagy vállalkozás versenykiírása babos ételek készítése volt.
Mi a helyszínen egy zakuszkát készítettünk melybe természetesen  babot is tettünk. A sütemény kategóriába két édességgel neveztünk.  Babbal töltött havasi kiflit készített Bözsike,  babpüréből varázsolt hamis gesztenyepürével lepte meg a zsűrit Erzsike.
Az eredmény egy különdíj a főzésért és egy harmadik díj a "bab-gesztenye pürével".
Mindenkinek ezúttal is köszönet  a kitartásért és a lelkes munkálkodásért.









2 megjegyzés:

  1. Ó, imádom az ilyen rendezvényeket!:)

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyon jól éreztük magunkat és már lélekben készülünk a következő alkalomra...

    VálaszTörlés